Поділитись:

Скільки заробляють мер Одеси Труханов та його заступники (фото)

Автор: Максим Косюр |
П'ятниця, 26 травня 2023, 09:03

У 2022 році на зарплати керівників Одеської міської ради з бюджету пішло понад 4 мільйони 370 тисяч гривень. На оплату праці мера міста пішло трохи більше як 285 тисяч.

Відповідну інформацію журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» отримали у відповідь на інформаційний запит.

Очільник міської ради Одеси Геннадій Труханов минулого року за свою роботу отримав понад 285 тисяч гривень. Середньомісячна його заробітна плата склала майже 24 тисячі гривень. Найбільше йому нарахували за листопад – трохи менше як 25 тисяч гривень. На початку року, у січні, він отримав найменше за свої заслуги – майже 23 тисячі.

Зарплата Геннадія ТрухановаЗарплата Геннадія Труханова

Першому заступнику Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михайлу Кучуку у 2022 році нарахували понад 650 тисяч гривень. Найбільша його зарплата була в листопаді – понад 100 тисяч гривень, адже тоді крім посадового окладу та інших надбавок виплатили ще матеріальну допомогу для розв'язання соціально-побутових питань, а це понад 50 тисяч. Найменше ж чиновник отримав за грудень – трохи більше як 6 тисяч. Середньомісячна зарплата у пана Кучука складає майже 55 тисяч гривень.

Зарплата Михайла КучукаЗарплата Михайла Кучука

Керуючий справами виконавчого комітету Одеської міськради Олег Бриндак за минулий рік отримав майже 700 тисяч гривень за свою плідну працю. Найприбутковішим для нього був грудень, за який він отримав понад 122 тисячі. У вересні ж йому нарахували найменшу заробітну плату – трохи менше як 37 тисяч гривень. Таким чином, в середньому за місяць чиновнику платили майже по 60 тисяч.

Зарплата Олега БриндакаЗарплата Олега Бриндака

Павло Вугельман, ще один заступник голови міста, у 2022 році отримав понад 646 тисяч гривень за свої заслуги. Виходить, що його середньомісячна зарплата складає майже 54 тисячі. У грудні, окрім посадового окладу, йому ще нарахували додатково премію, оплату за відрядження та матеріальну допомогу на оздоровлення, тому за цей місяць він отримав найбільшу зарплату – майже 105 тисяч гривень. Найменше ж йому нарахували за лютий – трохи менше як 34 тисячі гривень.

Зарплата Павла ВугельманаЗарплата Павла Вугельмана

Інший заступник очільника Одеси з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Жеман минуло року отримав понад 556 тисяч гривень за свою роботу. Найпліднішим в роботі для нього був грудень, адже тоді чиновнику нарахували понад 90 тисяч, а найменш прибутковим – лютий, за який він отримав трохи менше як 24 тисячі. В середньому пану Жеману нараховували майже 47 гривень щомісячно.

Зарплата Дмитра ЖеманаЗарплата Дмитра Жемана

П'ятому заступнику курівника Одеської міської ради Сергію Тетюхіну у 2022 році за його роботу виплатили майже 605 тисяч. Таким чином середньомісячна зарплата чиновника складає понад 50 тисяч гривень. Найбільше він заробив у листопаді минулого року – трохи менше як 73 тисячі, а найменше йому нарахували за лютий – майже 35 тисяч.

Зарплата Сергія ТетюхінаЗарплата Сергія Тетюхіна

Заступниця міського голови й за сумісництвом директорка департаменту фінансів Світлана Бедрега серед усіх своїх колег отримала за 2022 рік найбільшу заробітну плату – майже 1 мільйон гривень. Виходить, що її середньомісячна зарплата складає понад 76 тисяч. У червні та листопаді чиновниця отримала найбільше. За перший місяць їй нарахували трохи більше як 123 тисячі, а за другий – 118 тисяч гривень. Найменше ж їй заплатили за жовтень – понад 55 тисяч.

Зарплата Світлани БедрегиЗарплата Світлани Бедреги

Виконувач обов'язків заступника міського голови та директор Департаменту земельних ресурсів Одеської міськради Олександр Філатов за минулий рік отримав всього 10 тисяч гривень, адже з січня по листопад він ще не працював, відповідно заробітну плату йому не нараховували.

Зарплата Олександра ФілатоваЗарплата Олександра Філатова

Нагадаємо: 4 травня 2023 року у справі «заводу Краян» арештували мера Одеси Геннадія Труханова, тому що той не вніс 30,866 млн грн застави, визначеної судом. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою внесення 13,420 млн грн застави. Проте вже наступного дня, 5 травня, за нього внесли необхідну суму і його мали відпустити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів