Поділитись:

«Російські партизани можуть дійти до Москви», – військовий експерт прогнозує крах путінського режиму (відео)

Вівторок, 23 травня 2023, 22:12
«Російські партизани можуть дійти до Москви», – військовий експерт прогнозує крах путінського режиму (відео)

У Росії у Бєлгородській області триває протистояння Легіону «Свобода Росії» та РДК із путінською окупаційною системою. Партизанам вдалося взяти під контроль кілька населених пунктів в регіоні, і вони продовжують рухатися далі. 

Голова Українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан у коментарі телеканалу «Конкурент TV» зазначив, що нині на Бєлгородщині йде визвольна боротьба росіян, які втомилися від путінського режиму.

«Там (у Бєлгородській області – ред.) йде визвольна боротьба російського народу проти окупаційної путінської адміністрації. Ми бачимо, що багато місцевого населення не підтримують дії путіна, які пов’язані з війною. Вони втомилися від війни. Вони втомилися від того, що ракети, які запускають росіяни через територію Бєлгородщини падають на місто Білгород і на прилеглі території. Ми бачимо, як росіяни скидають авіаційні бомби. І коли нарешті з’явилися росіяни зі зброєю ми побачили, що спротиву серед місцевого населення просто не виявлено», – сказав Сергій Кузан.

Експерт вважає, що партизанами цілком реально вдасться просунутися до Москви. Детальніше, як вони це можуть зробити – у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів