Поділитись:

«Тільки мамі і бабусі не кажіть»: у Луцькому суді заслухали свідків у справі гінеколога-сутенера (відео)

Вівторок, 23 травня 2023, 19:50
«Тільки мамі і бабусі не кажіть»: у Луцькому суді заслухали свідків у справі гінеколога-сутенера (відео)

У Луцькому міськрайонному суді заслухали нових свідків сутенерної справи. У такому інтимному промислі правоохоронці звинувачують колишнього гінеколога.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Раніше Василя Стефанюка вже судили за сутенерство, він отримав іспитовий строк. Слідчі переконані, що ексгінеколог невдовзі знову взявся за звідництво з проститутками. 

Розповідати про знайомство з підсудним та звідництво з проститутками прийшли четверо свідків.Серед них – водій і викладач. Розказують, що платили Петровичу за звідництво з дівчатами. Кажуть, що частина суми йшла за готельний номер, а частина– за сексуальні послуги.

Один з клієнтів – 25 річний холостяк. Каже, що був п'яний і не пам'ятає, за що переказував гроші. Припускає, що за спілкування з дівчиною.Дуже злякався, щоб слідчі не прийшли додому, бо там мама і бабуся, можуть влаштувати скандал. В інших свідків пам'ять куди краща. Ті згадають і розказують за що платили гроші та що робили з дівчатами. 

Колишній гінеколог вже не вперше фігурує у справі про сутенерство.

«Таке провадження щодо нього розслідується втретє. Є вирок Луцького міськрайонного суду згідно з  якими його засудили до 5 років із встановленням трирічного іспитового терміну. Тобто нові злочини він вчинив перебуваючи на іспитовому терміні», – каже речниця обласної прокуратури Наталія Мурахевич.

 Прокурор клопоче, аби підсудному продовжили домашній арешт. Його адвокат каже, що той визнає вину, але проти такого запобіжного заходу

Суддя вирішує, що  вироки є і залишає підсудного під домашнім арештом. Детальніше – дивіться у сюжеті:

Нагадаємо: лікар «Луцького клінічного пологового будинку» займався сутенерством та шукав повіям клієнтів на вулиці Рівненській. Також чоловік, окрім сутенерства, займався продажем амфетаміну. Головний лікар пологового Михайло Токарчук запевнив, що лікаря звільнили з медзакладу. У вересні 2020 року фігурант був засуджений до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки. До уваги взяли те, що обвинувачений переніс низку операцій та хворіє на важку форму цукрового діабету.

У травні 2021 року оперативники міграційної поліції спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції знову зловили лікаря на сутенерстві. Поки по цій справі триває суд, Василь Стефанюк продовжував скоювати злочини, і потрапив на гачок знову цієї зими. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів