Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 22 травня

Понеділок, 22 травня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 22 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 22 травня.

Про те, що повідомили деталі аварії за участю «бехи» у Луцьку

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 22 травня 

У Луцьку водій BMW не впорався з керуванням та зніс огорожу.

«На лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Соборності, за участі автомобіля BMW. Патрульні негайно відправилися на місце події, де з’ясували, що 22-річний керманич позашляховика не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної швидкості, через що й не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дорожнє огородження», – повідомили у пресслужбі волинських патрульних.

Про те, що чотирьох ексдиректорів «Волиньвугілля» підозрюють у нелегальному видобутку вугілля

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 22 травня 

Працівники ДБР повідомили про підозру чотирьом колишнім генеральним директорам Державного підприємства «Волиньвугілля», які у різний час очолювали підприємство з 2017 по 2022 роки. Через їхні дії екології та надрам було завдано збитків на 1,17 мільярда гривень.

Встановлено, що у 2018 році у підприємства завершилися спеціальні дозволи Державної служби геології та надр України на видобуток вугілля у двох із п’яти їхніх шахт «Волиньвугілля». Однак керівник підприємства дав підлеглим вказівку продовжувати видобуток.

Про те, що голову Луцької райради оголосили в розшук

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 22 травня 

Поліція оголосила в розшук голову Луцької райради Олександра Омельчука, який нещодавно втік за кордон.

Правоохоронці наразі розслідують кримінальне провадження щодо службових осіб Луцької районної ради.

Йдеться про привласнення, розтрату або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, а також службове підроблення документа про закордонне відрядження. Сума збитків сягає близько 350 тисяч гривень, досудове розслідування у справі триває.

Уже вручено повідомлення про підозру одному з співробітників Луцької районної ради за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинених у великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення неправдивого офіційного документа).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів