Поділитись:

Волинські депутати ініціюють сесію облради через втечу голови райради Олександра Омельчука

Понеділок, 22 травня 2023, 16:08

Керівники опозиційних фракцій у Волинській обласній раді Юлія Вусенко та Ігор Волошенюк ініціюють сесію облради через те, що голова Луцької райради Олександр Омельчук під час дії воєнного стану відмовився від виконання своїх обов'язків та виїхав за кордон.

Про це Юлія Вусенко написала на своїй фейсбук-сторінці. 

«Ситуація, яка виникла в Луцькій районній раді, є неприйнятною і дивною не лише для виборців Волині, а й Україні. Відбувся підрив основи місцевого самоврядування і волевиявлення людей в регіоні», – йдеться в повідомленні.

Також в публікації Юлія Вусенко додала документи звернень депутатів Волинської обласної ради.

  

«Ситуація насправді не нормальна і ми, зі свого боку, повинні у ній розібратися, запросити представників уповноважених органів і почути їхні роз’яснення. Зробити це публічно і прозоро, бо там ми всі обіцяли працювати нашим виборцям! І, звичайно, закликати Луцьку районну раду провести сесію з метою переробрання голови ради для створення нормальних робочих умов представницькому органу місцевого самоврядування»,  – написала депутатка.

  

Нагадаємо, голова Луцької райради Олександр Омельчук заявив, що складає повноваження і виїхав за кордон. У відео він розповів, що йому погрожували влаштувати провокацію з хабарем, а потім засудити, якщо добровільно не покине цю посаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів