Поділитись:

Сварка закінчилася мордобоєм: на Волині хлопець відгамселив неповнолітнього

Субота, 20 травня 2023, 20:11

Фото ілюстративне

На Волині під час сварки хлопець бив кулаками у голову та душив неповнолітнього. 

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

На Волині чоловік 23 квітня близько 22:00 в ході конфлікту, який раптово виник на ґрунті особистих неприязних відносин із неповнолітнім, бив його кулаками у голову і душив. 

«Обвинувачений наніс останньому один удар кулаком правої руки в ліву частину голови, після чого схопив ліктьовим суглобом правої руки за шию, чим спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді забою м`яких тканин волосяної частини голови у вигляді синця з садном, синця в лівій половині обличчя та синця на лівій боковій поверхні шиї, які згідно з висновком судово-медичного експерта  за ступенем тяжкості – легкі тілесні ушкодження», – йдетья у вироку.

Чоловік свою вину у пред`явленому йому обвинуваченні визнав повністю. У вчиненому щиро розкаявся та просив суворо його не карати. 

Неповнолітній, своєю чергою, разом з його законним представником просили призначити кривднику покарання згідно з вимогами Закону. 

Суд визнав винним чоловіка у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України та призначив  штрафу в розмірі 510 гривень. Також він заплатить потерпілому майнову шкоду в сумі 8021 гривня та моральну шкоду в сумі 20 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів