Поділитись:

Успішно розмножуються: на острові Світязя порахували бакланів

Середа, 17 травня 2023, 08:42
Успішно розмножуються: на острові Світязя порахували бакланів

У Шацькому нацпарку досліджували орнітофауну на території острова озера Світязь.

Про це йдеться на сторінці Шацького національного природного парку у фейбуці.

«Сім гектарів серед широкого водного плеса озера Світязь – унікальні, насамперед, своєю флорою і фауною. На острові озера Світязь працівниками Шацького національного природного парку  були проведені орнітологічні дослідження колоній бакланів та сірої чаплі. У результаті яких було виявлено близько 300 гніздових пар, що успішно розмножуються і відчувають себе у безпеці!  І можна впевнено стверджувати, що єдиними господарями цієї неповторної території, де все зачаровує своєю красою і неймовірними мелодіями солов’їного співу є птахи!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, на Волині директорку Шацького національного природного парку Марію Христецьку, яка заволоділа понад мільйоном гривень з держбюджету, судитимуть за вчинення злочинів у складі організованої групи.

Успішно розмножуються: на острові Світязя порахували бакланівУспішно розмножуються: на острові Світязя порахували бакланівУспішно розмножуються: на острові Світязя порахували бакланівУспішно розмножуються: на острові Світязя порахували бакланівУспішно розмножуються: на острові Світязя порахували бакланів 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів