Поділитись:

Не паліть траву: на Волині лісівники під час пожежі врятували двох зайченят (фото)

Понеділок, 15 травня 2023, 19:45
Не паліть траву: на Волині лісівники під час пожежі врятували двох зайченят (фото)

Під час пожежі у Луцькому районі поблизу села Берестяне лісівники врятували двох зайченят. 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Поліського лісового офісу.

«Хтось знову запалив суху траву – цього разу поблизу с. Берестяне Луцького р-ну. Хоча вогонь вдалося оперативно локалізувати і не допустити до лісу, все ж встигло вигоріти до 2 га сухостійної трави», – йдеться у повідомленні.

Працювали на місці пожежні екіпажі з автомобілями та іншою технікою філії «Ківерцівське лісове господарство», залучено пожежне авто Цуманської територіальної громади, в зоні відповідальності якої і виникло загоряння.

Нагадують, що ні в якому разі не можна випалювати суху траву.

Крім того, що за такі дії передбачена адміністративна та навіть кримінальна відповідальність, це ще й жорстокий злочин проти природи.

Додають, що врятовані тваринки тепер житимуть у вольєрі філії «Володимир-Волинське лісомисливське господарство». Про них дбатимуть, поки не подорослішають. А тоді тваринок знову відпустять у рідне середовище – дику природу.

Не паліть траву: на Волині лісівники під час пожежі врятували двох зайченят (фото)Не паліть траву: на Волині лісівники під час пожежі врятували двох зайченят (фото)Не паліть траву: на Волині лісівники під час пожежі врятували двох зайченят (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів