Поділитись:

Україна у фіналі Євробачення-2023 потужно виступила з піснею про сталеві серця захисників «Азовсталі» (фото, відео)

Неділя, 14 травня 2023, 00:17
Україна у фіналі Євробачення-2023 потужно виступила з піснею про сталеві серця захисників «Азовсталі» (фото, відео)

У суботу, 13 травня, у Ліверпулі, Велика Британія, стартував грандіозний фінал Євробачення-2023 від імені України, в якому за кришталевий мікрофон борються учасники з 26 країн. На сцену врешті-решт вийшли й українці, які цього року на правах торішнього тріумфу автоматично потрапили у фінал. Дует TVORCHI представив свою конкурсну пісню Heart of Steel під 19 номером.

Українські музиканти написали свою композицію, яка перекладається як «Сталеві серця», під враженнями від боротьби незламних захисників «Азовсталі», – каже Обозреватель.

На сцені грандіозного шоу учасники дуету Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні з'явилися у розкішних костюмах від всесвітньо відомого українського дизайнера Івана Фролова. На грудях артистів «пульсували» об'ємні золоті та срібні серця.

Автор композиції – Андрій Гуцуляк. Він розповідав: «Я не міг уявити, як важко їм (захисникам «Азовсталі» – ред.) там і, напевно, таке враження, що це кінець, але в їхніх очах я бачив вогонь, силу волі та незламність. Від цього у мене бігали мурахи по спині. Під цими емоціями я написав цю пісню».

Нещодавно у Heart of Steel з'явився ще один сенс і важлива місія. Пісня стала символом благодійної ініціативи під назвою «Небайдужі люди рятують серця дітей». Мета цього проєкту – зібрати 10 млн грн. для придбання 10 інкубаторів для порятунку передчасно народжених дітей під час повномасштабної війни. У перший день запуску проєкту вдалося зібрати понад 200 тисяч доларів (понад 7 млн гривень). На Євробаченні TVORCHI неодноразово розповідали про цю акцію, аби привернути до неї увагу фанатів конкурсу з усього світу.

Україна у фіналі Євробачення-2023 потужно виступила з піснею про сталеві серця захисників «Азовсталі» (фото, відео)Україна у фіналі Євробачення-2023 потужно виступила з піснею про сталеві серця захисників «Азовсталі» (фото, відео)Україна у фіналі Євробачення-2023 потужно виступила з піснею про сталеві серця захисників «Азовсталі» (фото, відео)Україна у фіналі Євробачення-2023 потужно виступила з піснею про сталеві серця захисників «Азовсталі» (фото, відео)Україна у фіналі Євробачення-2023 потужно виступила з піснею про сталеві серця захисників «Азовсталі» (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів