Поділитись:

Збирають гроші на нове: у Луцьк привезли авто, обстріляне під Бахмутом (відео)

П'ятниця, 12 травня 2023, 23:14

До Луцька з передової волонтери привезли обстріляне авто 57-ї бригади. Машину поставили на проспекті Волі, біля головного корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Як розповів волонтер Тарас Кравчук, військові втратили авто біля Бахмута на Донеччині, на напрямку, який називають «дорогою життя», – повідомляє Суспільне.

У центрі Луцька автомобіль стоятиме два тижні. За цей час волонтери сподіваються привернути увагу лучан і зібрати гроші на нове авто, яке бійцям потрібне для евакуації поранених і виконання бойових завдань.

Задонатити на нову машину можна через QR-код, який є на банері на капоті машини. Першою задонатила лучанка Вікторія Кушнір.

«Такий спосіб привернення уваги дійсно привертає. Хочеться допомогти, щоб швидше дочекатися перемоги», – говорить лучанка.

Військовослужбовець Євген, який повернувся з зони бойових дій і зараз лікується в Луцьку, каже: такі авто зараз вкрай важливі для військових на передовій.

«Я у Бахмуті воював сім місяців, приїхав нещодавно. А така ситуація з авто – це видно, що міномети пропрацювали, люди постраждали. Це лише метал, розхідний матеріал, такі автівки потрібні», – розповів військовий.

На нове авто для бійців 57-ї бригади волонтери планують зібрати 200 тисяч гривень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів