Поділитись:

«Устилуг» проінспектували представники EUAM (фото)

Четвер, 11 травня 2023, 14:57

Співробітники Консультативної Місії Європейського Союзу з робочим візитом побували у міжнародному пункті пропуску «Устилуг», де ознайомилися з інфраструктурою пункту перетину, здійсненням прикордонного і митного контролю, оцінили необхідність проведення його реконструкції. Крім того, обговорили потреби в обладнанні та навчанні персоналу, який виконує контрольні функції.

Візит на пункт пропуску «Устилуг» відбувся вчора, 10 травня, – повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Волинські прикордонники продемонстрували делегації порядок здійснення прикордонного контролю осіб та транспортних засобів, роботи технічних засобів, які використовуються інспекторами під час перевірки паспортних документів та огляду автотранспорту.

 

 

Ознайомили гостей з процедурою контролю другої лінії та роботою службових собак з пошуку предметів безпекової складової, розповіли про запровадження проєкту єЧерга.

Представники Місії високо оцінили фахові навички інспекторського складу. Також відмітили належний рівень забезпечення режиму в пункті пропуску, підтримання якого здійснюється за допомогою дієвої системи відеонагляду, до складу якої входять поворотні купольні відеокамери, що дають можливість кругового огляду.

 

Як зазначив старший радник КМЄС із прикордонної діяльності Аймар Косс, Місія продовжуватиме надання допомоги Україні задля приведення прикордонного контролю до європейських стандартів, забезпечення прикордонників сучасними технічними засобами та проведення навчальних тренінгів.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 лютого 2024
13 лютого 2024
11 лютого 2024
08 лютого 2024
03 лютого 2024
23 січня 2024
10 січня 2024
08 січня 2024
04 січня 2024
28 грудня 2023