Поділитись:

Унітаз для маршала Жукова: у Казахстані активіст оригінально привітав з «Дньом побєди»

Середа, 10 травня 2023, 13:33
Унітаз для маршала Жукова: у Казахстані активіст оригінально привітав з «Дньом побєди»

У Казахстані чоловік у шапці з тризубом приніс до пам’ятника Жукову унітаз.

Таким чином чоловік висловив своє невдоволення до злочинів, що вчиняють росіяни в Україні. Окупанти досить бурхливо відреагували на такий вчинок і пригрозили Казахстану війною, – повідомляє канал 24.

Житель казахстанського міста Орал у шапці з тризубом приніс унітаз до пам'ятника радянського генерала Георгія Жукова. Цю акцію протесту він влаштував на сакральний для росіян «Дєнь Побєди».

Унітаз вже давно став символом мародерства та вчинення воєнних злочинів з боку росіян. Саме цей санітарно-технічний прилад вивозили російські солдати, коли тікали від наступальних дій ЗСУ на Київщині у березні-квітні 2022 року.

Чоловік своїм вчинком засудив злочини, які вчиняв Радянський Союз та продовжує скоювати диктаторський режим путіна. Ці фото миттєво розлетілися телеграм-каналами та викликали як захоплення вчинком чоловіка, так і його засудження.

Звісно ж, росіяни не змогли оминути цю новину, ба більше, вони досить агресивно відреагували на вчинок казаха. У коментарях під фото окупанти закликали жорстоко стратити активіста з Орала та всіх, хто виступає проти війни в Україні.

Крім цього, російські користувачі запропонували напасти на місто та створити там «народну республіку». Росіяни також не приховують своєї нетерпимості за расовою та національною ознакою і намагалися щоразу образити цим казахів.

Унітаз для маршала Жукова: у Казахстані активіст оригінально привітав з «Дньом побєди»Унітаз для маршала Жукова: у Казахстані активіст оригінально привітав з «Дньом побєди» 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів