Поділитись:

«Хоче пенсію та трикімнатну квартиру»: у Луцьку син і донька не можуть поділити матір (відео)

П'ятниця, 05 травня 2023, 21:42
«Хоче пенсію та трикімнатну квартиру»: у Луцьку син і донька не можуть поділити матір (відео)

У Луцьку син тримав у заручниках рідну матір.

До редакції телеканалу «Конкурент TV» звернулася лучанка Альона та розповіла, що її брат замкнув у квартирі 88-річну матір аби отримувати її пенсію, а також в майбутньому претендувати на трикімнатну квартиру. 

Жінка розповіла, що вже багато років має конфлікт зі своїм рідним братом.  

«В нього по життю до мене якісь неприязні стосунки. Його завжди хвилювали квартирні метри. І добрих стосунків у нас не було. Була мова про те,  щоб він її (маму – ред.)  взяв до себе трохи погостити. От він її і забрав. Це просто смішно. І після того всі наші телефони позаблокував», – каже Альона.

Зі слів жінки, вона опікувалася матір’ю, якій 88 років. У пенсіонерки серйозні проблеми зі здоров’я, вона майже не бачить. Тому доглядати за нею необхідно цілодобово.

«Вона у 2019-2020 році дуже хворіла. У 2020 році був ковід, і 22 дні вона в реанімації пролежала. Виписали її ніяку, з пролежнями на ногах. І памперси. Що тільки не було. Я її вчила по-новому говорити та ходити. Брат ніякої допомоги не надавав, навіть не провідав її. Ні разу не з'явився», – розповідає дочка. 

Як розповідає Альона, після того, як пенсіонерка приїхала до сина погостювати, з того часу вона ні разу не була вдома, її майже не випускали на вулицю, хіба що – за пенсією. Нині лучанка не знає як діяти, адже рідна матір залишається фактично у заручниках.

 «Зараз ми не можемо туди піти. Я не знаю, в яких вона умовах. Він не пускає. Дільничний на тому тижні ходив до нього, він йому не відчинив двері. Брат з його співмешканкою  – алкозалежні. Там йде конкретний психологічний тиск на маму, можливо, і фізичний теж. Вона сліпа, не бачить. Про допомогу нікого попросити не може», – говорить вона.

Інспекторка сектору комунікацій ГУНП у Волинській області Марина Балдич повідомила, що правоохоронці виїхали за адресою і розібрались у ситуації.

 «Поліцейські виїжджали на місце, поспілкувалися із сторонами конфлікту. Ця інформація не підтвердилася. Також поліцейські поспілкувалися із самою пенсіонеркою. За її інформацією жодних протиправних дій щодо неї син не чинить. Він дозволяє бачитися із донькою і з її родиною. Вона до грудня минулого року жила разом із донькою. А потім виявила бажання переїхати до сина і до цього часу проживала вже з ним. Сьогодні жінка, аби уникнути конфлікту між своїми дітьми захотіла переїхати до своєї доньки. І наші дільничні поліцейські цьому посприяли», – каже Марина Балдич.

Зараз жінка перебуває під опікою рідної доньки, з якою і жила раніше. Альона переконує, зробить усе, аби її матір була у безпеці та мала відповідний догляд майже на 90 році життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів