Поділитись:

Десятки учасників з дев'яти областей: у Луцьку відбувся чемпіонат України з французького боксу (відео)

П'ятниця, 28 квітня 2023, 22:04
Десятки учасників з дев'яти областей: у Луцьку відбувся чемпіонат України з французького боксу (відео)

У Луцьку відбувся чемпіонат України з французького боксу «Сават», в якому взяли участь спортсмени з 9-и областей України.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Хлопці й дівчата різного віку приїхали до обласного центру Волині, аби позмагатися за першість, а також отримати можливість представляти Україну на європейському та світовому рівнях. 

Атмосфера у спорткомплексі ВНУ імені Лесі Українки, де відбувався чемпіонат, дуже напружена, адже кожен учасник тривалий час готувався до змагань. Перемогти на чемпіонаті поставив собі за мету і волинський спортсмен, вихованець клубу «Воїн» Іван Пасич. Хлопець довго тренувався, тож не хвилювався і виборов перемогу.

«Дуже багато емоцій зараз від виграного поєдинку. Знав, який суперник, – від доволі серйозний. Давно за ним спостерігав, за його боями. Але знав, що буду з ним битися, підготувався і виграв», – розповідає переможець.

Участь у чемпіонаті взяли спортсмени різного віку, вагової категорії, а також статі. Однією із переможниць стала Андріана. Французьким боксом «Сават» дівчинка почалася займатися ще у зовсім юному віці. Нині на рингу вона показує неабиякі результати.

Спортсмени наголошують, що перемога у поєдинках для них – це не лише призові місця та нагороди, але й можливість вийти на європейський та світовий рівень у цьому виді спорту. 

Чемпіонат України відбувся завдяки багатьом партнерам. Зокрема співорганізаторами змагань виступав Луцький НТУ, Волинська ОВА, ВНУ імені Лесі Українки та Міністерство молоді та спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів