Поділитись:

Волиняни гідно виступили на Чемпіонаті України з панкратіону та греплінгу (відео)

Вівторок, 25 квітня 2023, 13:10
Волиняни гідно виступили на Чемпіонаті України з панкратіону та греплінгу (відео)

Волинські спортсмени стали чемпіонами та призерами на Чемпіонаті України з панкратіону та греплінгу, який днями відбувся на Київщині.

Про це інформує телеканал «Конкурент TV».

Участь у змаганнях взяли команди з різних регіонів країни, загалом – майже тисяча спортсменів. Серед них – збірна з Волинської області, яка показала чи не найкращий результат.

«Був потужний чемпіонат. З’їхалися представники 17 областей. Нарахував 850 учасників. Це були такі вікові категорії: підлітки, тобто це 14, 15, 16 років. Молодь – це 18-20 років. І старші, тобто, це 20 і старше.

Збірна Волині виступила дуже добре, набрала велику кількість медалей в усіх версіях», – розповів тренер луцького клубу Garda Михайло Савчук.

Волиняни з клубів Garda, «Воїн» та «Прайд» у різних вікових категоріях змагалися зокрема і за те, щоб отримати можливість представляти Україну на чемпіонаті Європи та світу. В результаті до десятка волинян здобули золоті медалі та мають можливість виступили на чемпіонатах за кордоном. Серед них спортсмени з клубу Garda: Максим Торчило здобув золоту, дві срібні та бронзову медаль. Дмитро Петріщев – золота та бронзова  медалі, Захар Гончарук також здобув на чемпіонаті золоту та бронзову медалі.

Окрім того, Євген Гінайлота та Ілля Волянюк вибороли по срібній і бронзовій медалях, Євген Бірук здобув бронзову медаль, а Дмитро Борисков – «срібло».

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» вітає спортсменів та бажає успіхів у майбутніх змаганнях!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів