Поділитись:

Росіяни накопичують ракети, щоб зірвати контрнаступ ЗСУ, – Буданов

Понеділок, 24 квітня 2023, 15:08
Росіяни накопичують ракети, щоб зірвати контрнаступ ЗСУ, – Буданов

Росіяни припинили масовані ракетні обстріли, бо накопичують ракети, щоб зірвати контрнаступ ЗСУ.

Про це розповів керівник ГУР Кирило Буданов, – пише  ТСН.

Обсяги ракет, які виробляють росіяни, є недостатніми за їх масштабами для проведення інтенсивних ракетних ударів.Росія упродовж півтора місяця не завдала масованих ракетних ударів. Вочевидь у цей час країна-агресорка виробляє нові ракети.

За його оцінками, станом на кінець 2022 року росіяни могли виробляти до 60 ракет Х-101 та «Калібрів».

«Жодної конспірології в цьому немає. Відповідь звичайна – цифри. Але є інша сторона. Росія за цей час теж виробляє нові ракети. Вона їх акумулює для зриву нашої наступальної операції. Вони на це сподіваються. І більша частина цих ракет буде застосована під час активних бойових дій. Але разом з тим вони нарощують свій потенціал», – каже Буданов.

Обсяги ракет, які виробляють росіяни, є недостатніми за їх масштабами для проведення інтенсивних ракетних ударів.

«Повертаємось в історію. Перший ракетний удар – у залпі було біля 120 ракет. Удари пішли по понеділках, пам'ятаєте, це вже навіть як мем було? Потім постійно кількість ракет у залпі зменшувалась, інтенсивність тримали. Потім стали нарощувати проміжок. Потім стали ще збільшувати проміжок і ще зменшувати кількість ракет. І так вони підійшли майже до нулів», –зазначає він.

Прикметно, що росіяни зменшували саме кількість високоточних ракет і збільшували – Х-22.

«Х-22 вони мало використовували, тому що їх в принципі не так багато, як усі вважають. І друге – їхній стан не зовсім гарний. Це рідинна ракета – ось у чому проблема. Вона радянська і це реально хороша ракета. Вона набагато краще себе показала, ніж усе те, що вони виробляють нове. Але в неї рідинне паливо. А рідинне паливо має певні обмеження», – додає експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів