Поділитись:

Зеленський приїхав з візитом на Волинь (відео)

Середа, 19 квітня 2023, 15:02
Зеленський приїхав з візитом на Волинь (відео)

Президент України Володимир Зеленський приїздив сьогодні з візитом на Волинь.

Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці.

«Волинь. Кордон України з Білоруссю та Польщею. Для мене честь сьогодні бути тут, подякувати нашим прикордонникам за захист державного кордону. За захист нашої держави у Бахмуті. Знаю, як міцно ви там стояли, тримали Бахмут. »Усі ми пишаємося, що у нас є такі міцні прикордонники. Збережіть міць, справедливість та лють, яка є у нас при захисті нашої держави», – йдеться в повідомленні.

Під час візиту він подивився на інженерні загородження на білоруському кордоні, відвідав Волинських прикордонників та вручив їм нагороди.

Президент поспілкувався з військовослужбовцями Державної прикордонної служби України та вручив їм нагороди, зокрема ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, «За мужність» ІІІ ступеня, а також медалі «За військову службу Україні».

Зеленський приїхав з візитом на Волинь (відео) 

Під час візиту президента відбулась і нарада у Волинській області, де обговорили багато важливих питань: облаштування й охорона державного кордону, соціально-економічна та актуальна безпекова ситуація в регіоні, облаштування фортифікаційних та оборонних інженерних споруд.

Зеленський  заслухав доповіді про обстановку в зоні відповідальності оперативного угруповання військ «Волинь» і готовність військових підрозділів до виконання завдань, а також про заходи щодо посилення державного кордону в межах Волинської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024