Поділитись:

У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 19 квітня 2023, 11:44
У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)

У Луцьку попрощалися з народним артистом України, актором Волинського обласного музично-драматичного театру ім. Тараса Шевченка Олександром Якимчуком.

У середу, 19 квітня, провести митця в останню путь прийшли його рідні, близькі, друзі та колеги. Прощалися з ним у тому місці, якому він віддав чималу частину свого життя – драматичному театрі.

Скорботою, жалем та слізьми були наповнені коридори, якими ходив народний артист майже щодня. Поступово провести його в останню путь сходились лучани та рідня.

Колеги з надзвичайною теплотою відгукувались про митця. Артист драматичного театру Ярослав Абрамюк каже, що це непоправна втрата для усього мистецького світу.

«Шкода, велика шкода, велика втрата для театру, він був усюди задіяний. Товариш, друг, важко знайти слова. Не розумівю, чому такі люди покидають нас так рано. У нього була феноменальна пам’ять, знав ролі за всіх, завжди на серці підказував. Феноменальна людина. Завжди підіймав колегам настрій», – розповідає чоловік.

Очільниця обласної наукової бібліотеки Наталія Граніч, яка співпрацювала з Олександром, згадує про їхні роки роботи з щемом у серці. Для неї це непоправна втрата.

«Знайома з паном Олександром дуже давно. Він був першим ведучим на «Всеукраїнському дні бібліотек» у драмтеатрі. Відійшла велика людина. Світлий, талановитий, відчував людей. Усі діти виросли на його ролі кота Леопольда. Шкода, що так рано пішов від нас. Бог вирішив забрати його на таке велике свято, це означає, що він був найкращою людиною. Непоправна втрата», – каже пані Наталія.

Сайт новин Луцька та Волині «Конкурент» висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлого.

У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото)У Луцьку провели в останню путь актора Олександра Якимчука (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02