Поділитись:

У Києві поховали воїна з Волині Сергія Подкопаєва

Четвер, 13 квітня 2023, 16:23
У Києві поховали воїна з Волині Сергія Подкопаєва

В останню дорогу провели воїна Сергія Подкопаєва, який нарожився на Волині.

У Києві попрощалися із 36-річним уродженцем Волині Сергієм Подкопаєвим (позивний Пархом), який загинув під Бахмутом. Поховали відважного українського воїна на Алеї Героїв Лісового кладовища у середу, 12 квітня. Про це повідомив Степан Брацюнь у фейсбуці, – пише ВСН.

Сергію Подкопаєву було 36 років, він народився на Волині в місті Володимир. Коли розпочалася повномасштабна війна, одним з перших взяв до рук зброю і став на захист України. Спочатку записався до Київської тероборони в роту УВО, яку формувала ОУН, пізніше служив в 23 окремому батальйоні спецпризначення, 02-22 бригади при Президенті України.

«В 2013 році, Сергій разом зі своєю мамою, Олександрою Підкопаєвою брали участь в Революції Гідності приїхали до Києва з Волині. Обоє гідно відстоювали правду і справедливість, поки Сергій бився з ворогами на Сході України, мама відстоювала добробатів в судах. Я познайомився із Сергієм 10 березня 2022 року в Бортничах під Києвом, де дислокувалася рота УВО. В цей час Сергій з Ігорем Рудником готувався щоб заступити на позиції, які контролювали, в його очах горіла відвага і впевненість, що ворогу ніколи не здобути столиці. Схиляємо наші голови перед нашими захисниками. Низький уклін мамі Сергія, пані Олександрі Підкопаєвій, яка зростила відважного українського лицаря. Щирі співчуття рідним, близьким, друзям і побратимам Сергія», – йдеться у дописі.

У Києві поховали воїна з Волині Сергія ПодкопаєваУ Києві поховали воїна з Волині Сергія ПодкопаєваУ Києві поховали воїна з Волині Сергія ПодкопаєваУ Києві поховали воїна з Волині Сергія ПодкопаєваУ Києві поховали воїна з Волині Сергія ПодкопаєваУ Києві поховали воїна з Волині Сергія Подкопаєва 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів