Поділитись:

Від яких країн росіяни можуть отримувати зброю (відео)

Вівторок, 18 квітня 2023, 22:00
Від яких країн росіяни можуть отримувати зброю (відео)

Наразі немає підтверджень того, що Китай міг надати Росії зброю для війни проти України. У «злитих» так званих «секретних документах» Пентагону, як писало видання WP, є інформація про угоду КНР надавати РФ летальну зброю. Відомо про військову співпрацю Росії та Ірану, зокрема останній передавав росії дрони-шахеди, які рф використовує проти України. Окрім того, раніше ходили розмови, що Росія ніби як планує отримати балістичні ракети від Ірану. 

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун поділився думками з приводу можливого отримання Росією військової підтримки з інших країн.

«Я не думаю, що вона отримає саме те озброєння і в тій кількості, що їм потрібно. Ну, по-перше немає жодної країни яка може забезпечити таку кількість озброєння, яка необхідна Росії», – зазначив Віктор Ягун.

Генерал-майор запасу СБУ привів у приклад Україну: США домовились за 500 000 артилерійських снарядів у Південній Кореї, що підуть на потреби ЗСУ. Хоча Україні потрібно близько 1 000 000 снарядів, тобто кожні 100 000 снарядів це важка робота. А Росія своєю чергою ще до недавна використовувала до 70 000 артилерійських снарядів за добу.

«Тобто яка кількість снарядів їм потрібна. Хто в світі може забезпечити, хто Південна Корея, Китай? Я не думаю, що Китай зможе поділитися своїм озброєнням ризикуючи втратами, реальними втратами, ринків Європи і Північної Америки», – каже він.

Також військовий згадав за Північну Корею та Іран. Але Іран і сам знаходиться не в найкращій ситуації і допомоги від Ірану вистачить Росії максимум на 1 день війни.

«І Росія неспроможна поповнити цей запас власним виробництвом. Тобто вона зараз працює на виснаження», – зауважив Ягун.

Детальніше – дивіться у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів