Поділитись:

«Злиті» документи Пентагону можуть бути підробкою, – Кірбі

Вівторок, 18 квітня 2023, 08:45
«Злиті» документи Пентагону можуть бути підробкою, – Кірбі

Секретні документи Пентагону можуть бути підробленими.

Про це заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі, – пишуть Українські Національні Новини. 

Кірбі зазначив, що «злиті» документи Пентагону можуть включати неповну інформацію і навіть бути підробкою. Це пояснюється тим, вони не відображають останні розвіддані США.

«Джо Байден серйозно ставиться до зусиль США по захисту секретів», – додав Кірбі.

Нагадаємо: згідно зі скриншотами дописів, які переглянуло CNN, документи з’явилися в мережі минулого місяця на платформі Discord. Дописи містять фотографії зім’ятих документів, покладених на журнали та оточених іншими випадковими предметами. Секретні документи, які з'явилися в соціальних мережах останніми тижнями, розкривають інформацію з цілої низки тем, від оцінок США війни в Україні до розвідувальних даних, зібраних про дипломатичних союзників.

Міністр оборони України Олексій Резніков припустив, що витік є «спеціальною психологічною операцією», яка, на його думку, була організована «росією та її союзниками та симпатиками». Він також заперечив наявність солдатів НАТО в Україні, про що ймовірно йдеться в деяких «секретних документах».

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що Сполучені Штати не зупиняться, поки не дізнаються, як у мережі з'явився «витік».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів