"Люди йдуть з роботи, а там малалєткі з пивом", – Вітів про нічні заклади

Вівторок, 31 січня 2017, 12:49

Депутати Волинської обласної ради разом з начальником Головного управління Національної поліції у Волинській області Петром Шпигою обговорили проблемну ситуацію навколо розважальних закладів, які працюють у нічний час.

Про це стало відомо у вівторок, 31 січня, під час засідання комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією.

"Мене хвилює ситуація навколо "ПортCity" та усіх цих нічних закладів: люди йдуть з роботи, а там малалєткі з пивом. Ходити страшно, особливо жінкам. Якщо вони не хочуть вживати заходів, то міська рада може встановити для них режим роботи до 20-ї години", – зауважив голова комісії Анатолій Вітів.

Своєю чергою Петро Шпига каже, що зустрічався з Луцьким міським головою та головою Волинською ОДА і надавав список підприємств та розважальних закладів, яким необхідно встановити камери спостереження, проте заходи вжиті не були.

"Якщо взяти інші міста, то там такі місця повністю обладнані камерами. Щодо "ПортCity", то вони мають достатньо своєї охорони, ми постійно з ними працюємо, але безрезультатно. Я не можу постійно тримати там патрулі", – резюмував поліцейський.