Поділитись:

У Володимирі – протест проти УПЦ «МП» (відео)

Неділя, 09 квітня 2023, 14:21
У Володимирі – протест проти УПЦ «МП» (відео)

У Володимирі мешканці вийшли на акцію протесту під Свято-Успенським кафедральним собором УПЦ «МП».

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Сьогодні, 9 квітня, у Вербну неділю,  відбулася акція протесту «Скільки ще повинно померти людей, щоб всі перестали ходити в УПЦ «МП» у Володимирі .

Небайдужі володимирчани прийшли під двері Свято-Успенського кафедрального собору УПЦ «МП», аби вкотре спробувати достукатися до совісті місцевих прихожан.

«В цій акції ми хочемо поставити питання: скільки ще має загинути українців, щоб люди перестали ходити в «московський патріархат». Метою цієї акції було достукатися до совісті прихожан московського храму, який функціонує у нас в Володимирі, і донести до людей, що вони є співучасниками», – розповів організатор акції Олексій Біянов.

До акції долучилися десятки небайдужих громадян.

«Я взяла участь в акції, тому що…нам потрібно вигнати внутрішнього ворога…Це без сенсу, що наші хлопці і дівчата захищають на сході України, а ми тут не можемо вигнати слуг російської церкви», – розповіла жителька Володимира Богдана Ковальчук.

Нагадаємо: у Луцьку закликають волинян не бути байдужими та вмовляти священнослужителів приєднуватися до ПЦУ і разом зі своїми настоятелями переходити в її лави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів