Поділитись:

«Скоро вже буде Пасха»: п'ятирічний тіктокер підірвав інтернет

П'ятниця, 07 квітня 2023, 09:00
«Скоро вже буде Пасха»: п'ятирічний тіктокер підірвав інтернет

Скоро Пасха, замовляйте м'ясо й ковбаску – ТікТок від 5-річного хлопчика замилував соцмережі. Відео з юним фермером Матвійком уже набрало понад 10 мільйонів переглядів. Його лайкають, зі звуком знімають сотні власних версій і вже навіть, хоч і жартома, замовляють у дитини рекламу.

Про Матвія більше розповідає ТСН. 

Хлопець до зйомок звик і підходить до них відповідально, тож одразу показує журналістам своє господарство. Окрім того, три гектари землі на Черкащині, на яких господарює сімейство фермерів. Саме тут своє знамените відео записала дитина: «Скоро вже буде Пасха, так шо заказуйте мяско, та ковбасу, та сардельки, та курочки. Все те, що є, домашнє – заказуйте».

«Ми тут садили город, затоптуємо, а він бігає, шкоднічає, а я кажу, іди краще скажи в камеру “Скоро Пасха, треба вже скуплятися”, а він вже зімпровізував”», – пригадує тато, як народилося знамените відео.

Маленький, трошки сором'язливий та працьовитий, і як результат – понад 10 мільйонів переглядів за тиждень і поштовх до творчості для інших – подібні ролики записують українські зірки і навіть військові.

Повторити не вийде, каже тато, бо такі перли Матвійко придумує сам ще змалечку.

«Ми ремонтували автомобіль. А він каже: знаєте, чому ми ремонтуємо, бо тато заїздив, як узбек ішака», – розповідає чоловік.

Він завжди біля тата-фермера. Володимир веде свій YouTube-канал про те, як садити овочі, робити ковбасу та м'ясо, блог ведуть і про ремонт техніки, і про приготування сиру.

Кожне слово Матвія – вже майже мем. У соцмережах навіть жартують, що хлопчик – майбутній маркетолог, а дехто вже навіть хоче замовити у родини рекламу.

«Ми знали, що він у нас талановита дитина, ну щоб так взірвать мережу», – каже мама Матвійка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
12:12
12 квітня 2024
07 квітня 2024
19 березня 2024
22 лютого 2024
12 грудня 2023
23 листопада 2023
30 жовтня 2023
25 жовтня 2023
23 вересня 2023