Поділитись:

У ДТП загинув воїн з Волині, 3-річна донька якого збирала гроші йому на авто (відео)

Четвер, 06 квітня 2023, 12:51
У ДТП загинув воїн з Волині, 3-річна донька якого збирала гроші йому на авто (відео)

Ще влітку тоді 3-річна волинянка Софійка разом з мамою збирали гроші на купівлю автомобіля для тата на передову. Та, на жаль, навесні стало відомо про загибель воїна Юрія Рудчука. Його життя обірвалося у страшній ДТП на Дніпропетровщині.

Дружина загиблого Лідія розповіла журналістам телеканалу «Конкурент TV», за яких обставин загинув її чоловік та коли вони бачилися востаннє.

4-річна Софійка з села Любче Луцького району, яка ще влітку збирала кошти на купівлю авто для свого тата на передову, залишилася напівсиротою. 31 березня батько юної волинянки, військовий Юрій Рудчук, трагічно загинув у ДТП у селищі Вишневе на Дніпропетровщині.

За кілька днів до загибелі чоловік приїхав у відпустку, побачився з рідними та побув із донечкою і вагітною дружиною. Тоді сім'я Рудчуків провела час разом і ніхто й подумати не міг, що це будуть їхні останні спільні дні.

Як розповіла дружина загиблого Героя Лідія, після відпустки Юрій повернувся на місце дислокації його бригади. Йому доручили відвезти одну із автівок підрозділу в Дніпро на ремонт. Саме на півдорозі сталася страшна трагедія, яка забрала життя солдата.

На жаль, донечка та ще ненароджена дитина Юрія більше ніколи не зустрінуться з батьком.

Відомо, що Юрій Рудчук пішов добровольцем на фронт 8 травня 2022 року та був оператором-розвідником. Чоловік мужньо боронив державу майже рік, але доля обірвала його життя в тилу.

Нагадаємо: влітку знімальна група телеканалу «Конкурент TV» побувала в гостях у рідних військового Юрія Рудчука. Тоді його донечка разом з матір'ю збирали кошти на авто для батька та дуже чекали його додому з перемогою. 

Редакції телеканалу «Конкурент TV» та сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів