Поділитись:

Телеканал «Конкурент TV» перетнув позначку у 100 000 підписників на YouTube-каналі

Середа, 05 квітня 2023, 10:45

Телеканал «Конкурент TV» об’єднав понад сто тисяч підписників на своєму YouTube-каналі. Завдяки якісним та оперативним новинам телеканал продовжує все більше залучати глядачів на свій YouTube, і кількість підписок щодня тільки зростає.

YouTube телеканалу «Конкурент TV» існує вже більше ніж 3 роки, за цей час його відео переглянули понад 90 мільйонів разів не тільки в Україні, але і за її межами. Зокрема, багато глядачів стежать за новинами телеканалу зі США, Польщі та Німеччині.

Окрім оперативних та цікавих новин, великою популярністю користуються також багато авторських програм, які щоразу оновлюються. Що дивитись на телеканалі «Конкурент TV», можете дізнатись за посиланням.

За правилами відеохостингу, кожен канал, який досягає такої кількості фоловерів, отримує від компанії особливу нагороду – Срібну кнопку. Нині на YouTube-каналі вже понад 100 тисяч підписників, і їх кількість продовжує зростати. 

Тож, щоб долучитись до великої сім’ї «Конкурент TV», переходьте за посиланням, підписуйтеся та тисніть на «дзвіночок», щоб не пропустити головного.

Нагадаємо, окрім YouTube-каналу, телеканал «Конкурент TV» транслюється в цифровому ефірі T2 у Луцьку та області на частотах каналу «112». Кабельне мовлення здійснюється у всіх мережах Луцька. Інтернет-мовлення – «MEGOGO» та «Київстар». 
 

Надрукувати
мітки:
коментарів