Поділитись:

Що дивитись на телеканалі «Конкурент TV»: огляд програм (відео)

П'ятниця, 31 березня 2023, 14:00
Що дивитись на телеканалі «Конкурент TV»: огляд програм (відео)

«Конкурент TV» – телеканал, що висвітлює події Волині, України та світу. Команда телеканалу працює цілодобово, щоб забезпечити глядача найоперативнішими та найякіснішими новинами, які транслюються щогодини.

Також в ефірі «Конкурент TV» ви можете дивитись такі програми:

  • «Підсумки дня» – це найголовніші новин Волині, України та світу, які відбулись за добу. Випуски виходять щовечора о 21:30.

  • «Лучани Про» – опитування людей на вулицях міста Луцька на злободенні теми тижня. Нові випуски виходять щопонеділка.

  • «Запитай у юриста» – проєкт, в якому кожен охочий може отримати безоплатну юридичну консультацію онлайн. Нові випуски – щопонеділка о 21:30.

  • «Прайм Тайм» – проєкт, де виступають експерти, лідери думок, керівники відомств, службовці, освітяни та медики, представники культури та політики. Актуальні коментарі, розмови в форматі "питання-відповіді", дискусійні теми. Нові випуски - у вівторок та четвер о 21:30.

  • «Топ Робота» – підбірка щотижневих вакансій Волині, який надає Волинський обласний центр зайнятості. Нові випуски – щосереди о 21:30.

  • «Луцький Авторинок» – програма, що висвітлює все про автомобілі та навіть більше. Нові випуски – щочетверга о 19:30.

  • «Церква та релігія» – проєкт, який допоможе глядачам краще розуміти релігію та дасть відповіді на різні церковні питання просто та зрозуміло. Гостями програми стануть священнослужителі, представники духовенства та релігієзнавці. Нові випуски щосуботи о 20:45.

  • «Заїхали в гості» – проєк розповідає про те, чим живуть громади Волині. Нові випуски – щовівторка о 20:30.

  • «Слово редактору» – авторський проєкт редактора ІА “Конкурент” Андрія Лучика, який розповідає про головні події тижня у Луцьку та на Волині. Нові випуски – щоп’ятниці о 21:30.

Нагадаємо, телеканал «Конкурент TV» транслюється в цифровому ефірі T2 у Луцьку та області на частотах каналу «112». Кабельне мовлення здійснюється у всіх мережах Луцька. Інтернет-мовлення – «MEGOGO» та «Київстар». 

А також підписуйтесь на Ютуб-канал «Конкурент TV», щоб не пропустити нічого!

Відтепер, щоб бути в курсі всіх новин, не потрібно довго шукати інформацію в Інтернеті, досить включити «Конкурент TV» і дізнатися про все першим.

Надрукувати
мітки:
коментарів