Поділитись:

Росіяни повертають у стрій стару техніку: про що це свідчить (відео)

Вівторок, 28 березня 2023, 21:45
Росіяни повертають у стрій стару техніку: про що це свідчить (відео)

Раніше керівник ГУР МО України Кирило Буданов розповідав, що за весну Росія вичерпає усі ресурси для війни.

Про те, в якому стані знаходяться військові ресурси Росії та її військово-промисловий комплекс говорили у новому випуску програми «Прайм-Тайм» не телеканалі «КонкурентTV» з військовим аналітиком, ветераном російсько-української війни Олексієм Гетьманом.

Він розповів, що російська військова промисловість перейшла на роботу у 3 зміни, без вихідних. Проте, навіть за таких обставин, росіяни здатні виготовляти до 900 одиниць бронетехніки у рік: 450 танків та 450 одиниць іншої броньованої техніки. Тобто не дивлячись на заяви пропагандистів і Путіна про те, що вони можуть виготовляти у швидкому порядку тисячі одиниць танків, реальність же говорить не більше 20 танків на місяць.

«Саме тому вони виймають зі стратегічних запасів свої танки. А стратегічні запаси це, приблизно, не більше 15 000 танків. Привести до бойового стану можливо лише 3 000 не більше. Тобто з 5 зробити 1», – каже він.

Росіяни витягають зі стратегічних запасів старі танки: Т-54, Т-55, навіть йдуть розмови про Т-34. Вони абсолютно застарілі, без сучасних систем, проте все ж це бойові машини, що несуть певну загрозу.

Щодо артилерійських боєприпасів Олексій Гетьман розповів, що на початок війни снарядів різних калібрів у них було від 15 до 20 мільйонів, але наразі залишилось близько 30% запасів. Так Росія може виготовляти артилерійські боєприпаси, проте в день вони виготовляють їх менше, аніж витрачають.

Також ветеран російсько-української війни зазначив, що далекобійних та високоточних ракет усіх видів росіяни можуть виготовляти не більше 50 одиниць у місяць.

Детальніше – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів