Поділитись:

Нічна атака ворога: у Святошинському районі Києва горів магазин (фото, відео)

Вівторок, 28 березня 2023, 07:30
Нічна атака ворога: у Святошинському районі Києва горів магазин (фото, відео)

У ніч на 28 березня до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у м. Києві почали надходити повідомлення про вибух та пожежу у Святошинському районі.

Внаслідок ворожої атаки у 3-х поверховій адміністративній будівлі відбулося руйнування будівельних конструкцій на площі 200 кв.м. Також виникла пожежа у двох осередках, загальною площею 70 кв.м, яку вогнеборці оперативно ліквідували, – повідомили в ДСНС. 

Нічна атака ворога: у Святошинському районі Києва горів магазин (фото, відео)Нічна атака ворога: у Святошинському районі Києва горів магазин (фото, відео)Нічна атака ворога: у Святошинському районі Києва горів магазин (фото, відео)Нічна атака ворога: у Святошинському районі Києва горів магазин (фото, відео)Нічна атака ворога: у Святошинському районі Києва горів магазин (фото, відео)Нічна атака ворога: у Святошинському районі Києва горів магазин (фото, відео)Нічна атака ворога: у Святошинському районі Києва горів магазин (фото, відео)Нічна атака ворога: у Святошинському районі Києва горів магазин (фото, відео) 

 

Жертв та постраждалих немає.

На місці події загалом працювало 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 50 чоловік особового складу.

Згодом у КМПА додали, що внаслідок падіння уламків БПЛА в Святошинському районі виникло загоряння в нежитловій будівлі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів