Поділитись:

Зрадник Тимощук хоче судитися з Україною

Четвер, 23 березня 2023, 23:31
Зрадник Тимощук хоче судитися з Україною

Український тренер російського футбольного клубу «Зеніт» Анатолій Тимощук подав позов до Спортивного арбітражного суду у Лозанні (CAS) проти Української асоціації футболу (УАФ).

Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на журналіста Ігоря Бурбаса

Причиною позову стало рішення УАФ позбавити Тимощука всіх титулів, тренерської ліцензії та довічно виключити з офіційного реєстру збірних.

Раніше Тимощук подавав апеляційну скаргу на рішення УАФ. 24 січня апеляційний комітет УАФ у повному обсязі відмовив Тимощуку у скарзі, залишивши рішення КДК у силі.

Розгляд справи з урахуванням усіх процесуальних етапів коштує близько 100 тисяч євро для кожної зі сторін. Представлятиме інтереси Тимощука в Лозанні Георгі Градєв. Болгарський футбольний юрист не вперше співпрацює з пітерською командою.

7 січня Тимощука терміном на 10 років було внесено Радою національної безпеки та оборони України до списку санкцій.

Нагадаємо, що Анатолій відмовився засуджувати Росію за напад на Україну і лише зміг видавити із себе невеликий сторіз у Instagram, у якому просто закликав до миру.

У свою чергу українські військовослужбовці витерли ноги про футболку Анатолія. А у день народження Тимощука Луцька міська рада позбавила колишнього гравця збірної України звання «Почесний громадянин міста».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів