Поділитись:

Скандал: як зганьбилися працівники Дія.Бізнес у Луцьку (відео)

Четвер, 23 березня 2023, 22:58

Дія.Бізнес – всеукраїнський національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту, який був ініційований Міністерством цифрової трансформації у лютому 2020 року. А вже у  травні 2021 проєкт реалізує Мінцифри спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту. По Україні офісів Дія.Бізнес є 13. Один з таких навіть запустили у Варшаві. Ця інновація стартувала і на Волині. 21 березня відбулося відкриття офісу у Луцьку.

Про те, кого ж взяли на роботу консультувати бізнес в часи війни – йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Офіс Дія.Бізнес знаходиться  в центрі Луцька в новому приміщенні. Тут на вас чекають консультанти, які мають допомагати вам розпочати свій бізнес, або розвинути наявний.

«Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Луцьку ініційований Міністерством цифрової трансформації та Офісу з розвитку підприємництва та експорту, за сприяння Волинської ОВА та за підтримки партнерів IT-компаній. Тому це не фінансується з державного бюджету, це все за підтримки наших партнерів», – каже Алла Бабік, керівниця Дія.Бізнес.Луцьк.

 

На запитання про своє працевлаштування та працевлаштування інших працівників Дія.Бізнес Алла Бабік відповісти не змогла. Каже, що працює на неприбутковій громадській організації, але на якій саме – не зізнається. 

«Я – керівниця Дія.Бізнес.Луцьк», – каже Алла Бабік.

Проте на питання «Це підприємство,чи громадська організація?» відповіді дати не може.

 

Тетяна Акперова – помічниця в центрі, консультує з питань бізнесу.

«Моя роль – надавати первинну консультацію людям, які реєструють через особистий кабінет. Первинна консультація триває до 30 хвилин. Моє завдання – випитати в людини ким вона хоче бути: підприємцем, ФОПом, чи ТОВ. Я формую підказки, далі в людини буде можливість ознайомитися з цими матеріалами на всіх офіційних порталах, або звертатись до вузькопрофільних спеціалістів, які безкоштовно проконсультують в юридичному полі», – каже Тетяна.

Каже, що «бізнесменом не була, але працювала в ресторанній галузі – від офіціанта до керуючої».

Про обізнаність дівчини в бізнесі з однієї розмови суди тяжко, проте висновків з її соцмереж можна зробити багато.

Ще одна працівниця офісу –  Людмила Мещерякова. В інстаграмі вона – нумеролог.

 

В соцмережах розповідає, що вірить у вищі сили. Може проконсультувати з приводу чакр та матриці долі.

  

Після довгої мовчанки директорка центру все ж розповіла, що вони громадська організація, яка працює за донати.

В центрі Дія.Бізнес.Луцьк пропонують безплатні консультації, відвідувати бізнес-події, знайомитись з іншими підприємцями та тестувати різні продукти перед виходом на ринок.

Детальніше – дивіться у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів