Поділитись:

У ChatGPT через збій стали видимі розмови користувачів із ботом

П'ятниця, 24 березня 2023, 03:17
У ChatGPT через збій стали видимі розмови користувачів із ботом

У чат-боті ChatGPT стався збій, в результаті якого деякі користувачі могли бачити назви розмов з ботом інших юзерів.

Про це пише Укрінформ.

У соціальних мережах Reddit і Twitter користувачі ділилися зображеннями історії чатів, які, на їхню думку, не належали їм.

Генеральний директор OpenAI Сем Альтман сказав, що компанія відчуває себе «жахливо» через збій, але додав, що «значну» помилку вже виправлено. Він зазначив, що фахівці виправили помилку, і незабаром компанія проведе технічний аналіз для подальшого вивчення проблеми.

Попри це багато користувачів продовжують бути стурбованими конфіденційністю на платформі. Збій, схоже, свідчить, що OpenAI має доступ до чатів користувачів.

Мільйони людей використовували ChatGPT з моменту його запуску у листопаді минулого року. Чат-бот зберігає кожну розмову в історії чату користувача, що дозволяє йому повернутися до нього пізніше. Ця функція є корисною, оскільки дозволяє користувачам легко посилатися на попередні чати.

У політиці конфіденційності компанії зазначається, що дані користувача, такі як підказки та відповіді, можуть використовуватися для продовження навчання моделі штучного інтелекту. Але ці дані використовуються лише після того, як особисту інформацію видаляють.

Ця помилка сталася лише через день після того, як Google представила свій чат-бот Bard групі бета-тестерів і журналістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів