Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 21 березня

Вівторок, 21 березня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 21 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 21 березня.

Про те, що у Луцьку  попрощалися із загиблим на війні десантником Артемом Баглайчуком

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 21 березня 

У Луцьку попрощалися з військовослужбовцем, який віддав своє життя у війні з російськими окупантами: у Свято-Троїцькому кафедральному соборі відспівали 35-річного Артема Баглайчука.

Лучанин Артем Баглайчук, 18 травня 1988 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації 13 грудня 2022 року до складу військової частини на посаду старшого стрільця 1-го аеромобільного взводу 10-ї аеромобільної роти 4-го аеромобільного батальйону.

Про те, що у Луцькому районі зловили росіянина-нелегала

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 21 березня 

У Луцькому районі виявили 33-річного громадянина РФ, який з 2018 року незаконно перебуває на території України.

У понеділок, 20 березня, працівники Управління міграційної поліції, Держприкордонслужби та працівниками УДМС у Волинській області  під час здійснення державного контролю за дотриманням законодавства у сфері міграції, протидії нелегальній міграції, на території Луцького району виявили 33 річного громадянина росії. 

Про те, що у Луцьку затримали чоловіка, який відкопав у парку пакет з наркотиками

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 21 березня 

У Луцьку затримали 39-річного жителя іншої області, який відкопав у парку пакет з наркотиками з метою їх подальшого розповсюдження.

У понеділок, 20 березня, у рамках реалізації оперативної інформації на вулиці Потебні у Луцьку співробітники кримінальної поліції затримали 39-річного жителя іншої області, який нещодавно прибув до обласного центру. У місцевому парку чоловік викопав поліетиленовий пакет, у якому знаходилося 34 готових закладки з речовиною, схожою на альфа-PVP. У подальшому зловмисник мав їх розкласти у різних місцях для потенційних покупців.

Про те, що п'яний лучанин викликав копів: придумав історію про розбій

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 21 березня 

У поліцію звернувся лучанин та повідомив, що ось уже місяць його систематично обкрадають сусіди. Останні нібито винесли з його квартири речі та поміняли в помешканні замки. Коли патрульні прибули за вказаною адресою – такі факти не підтвердилися.

З початку року волинські патрульні склали 110 адмінматеріалів на громадян, які викликали «швидку», рятувальників чи поліцію, коли для цього не було потреби.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів