Поділитись:

П'яний лучанин викликав копів: придумав історію про розбій

Вівторок, 21 березня 2023, 16:31
П'яний лучанин викликав копів: придумав історію про розбій

Фото ілюстративне

З початку року волинські патрульні склали 110 адмінматеріалів на громадян, які викликали «швидку», рятувальників чи поліцію, коли для цього не було потреби.

Про випадки, що трапилися в Луцьку упродовж останніх днів, розповіли на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У поліцію звернувся лучанин та повідомив, що ось уже місяць його систематично обкрадають сусіди. Останні нібито винесли з його квартири речі та поміняли в помешканні замки. Коли патрульні прибули за вказаною адресою – такі факти не підтвердилися.   

Ще один чоловік повідомив на лінію «102» про розбій. Лучанин стверджував, що поблизу під’їзду його побив сусід та забрав 500 гривень. На місце події приїхали патрульні й виявили, що заявник перебуває у стані сп’яніння. Підтвердження ж його словам не було.  

На обох громадян інспектори винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП. Штраф за таке порушення становить від 850 до 3400 гривень.  

Патрульні закликають волинян бути відповідальними та не викликати спецслужби без потреби, адже у цей час хтось може насправді потребувати їхньої допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів