Поділитись:

Розповіли, коли запрацюють відновлені атракціони у луцькому парку (відео)

Понеділок, 20 березня 2023, 11:58

У луцькому Центральному парку триває ремонт старих атракціонів. 

На початку року міська рада віддала парк атракціонів у оренду з умовою, що підприємець приведе їх до ладу, перш ніж запускати. Зранку у понеділок, 20 березня журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» читачі повідомили, що у парку розібрали кілька атракціонів. Зокрема, оглядове колесо та майданчик для картингу. 

 

У відділі управління комунальним майном Луцькради пояснили, що орендар почав визначені договором роботи. Оскільки атракціони здали в оренду на 5 років, підприємець зацікавлений у тому, аби якнайшвидше полагодити їх. 

Нинішній керівник парку атракціонів Сергій Компанієць розповів, що для того, аби розваги у Центральному парку запрацювали, треба зробити чимало роботи, адже стан, у якому були атракціони, просто жахливий. 

«Ми ремонтуємо всі повністю атракціони. Вкладаємо бруківку, робимо нову огорожу і повний капітальний ремонт. Ми плануємо, що на Великдень деякі позиції уже відкриємо, а взагалі, парк плануємо запустити 1 травня. Атракціони були у жахливому стані – зараз іде повністю заміна всіх вузлів», – пояснив чоловік. 

Нагадаємо, відділ управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради 30 січня 2023 року провів електронний аукціон з оренди майна, розташованого в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а саме атракціонів:

  • «Веселі гірки»,
  • «Орбіта»,
  • «Автодром»,
  • «Сюрприз»,
  • «Колесо огляду».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів