Поділитись:

Луцьке підприємство продовжує продавати небезпечну м'ясну продукцію

Понеділок, 20 березня 2023, 09:15
Луцьке підприємство продовжує продавати небезпечну м'ясну продукцію

На початку березня родинний бізнес луцького ковбасника Святослава Хорошенка – підприємство «ТМ» Хороший Смак» – закрили через антисанітарію. У цехах, де виготовляють м’ясну продукцію, спеціалісти виявили понад 35 порушень. Однак продукція і досі є в продажу. 

Про це повідомдяє 12 канал. 

Нагадаємо: інспектори виявили у цехах підприємства залишки харчових продуктів. Це свідчить про те, що працівники харчувалися під час робочого процесу. А на стелі були частини сировини, що сприяють розвику плісняви, яка може потрапити у продукти.  Дренажну систему у приміщеннях позакладали цеглою та камінням, що унеможливоює нормальне водовідведення. У виробничих приміщеннях, підкреслює інспектор, недотримуються санітарних норм. На усіх поверхнях були сліди жиру від попередньої продукції. Працівники не дотримуються втановлених інструкцій з чистоти та дезінфекції робочого місця та обладнання.

Наразі підприємство не працює, але в магазині на вулиці Львівській ковбаса виробника в продажу є. Продавчиня запевняє, що припису Держпродспоживслужби підприємство дотримується – вся продукція випущена 7 березня.

Однак у рішенні Держпродспоживслужби наголошено:

«Звертаємо увагу споживачів, у разі виявлення в обігу продукції виробника, виготовленої в період із 7 березня 2023 року, просимо невідкладно повідомляти з наданням підтверджень Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області».

Тобто власники ТМ «Хороший Смак» порушують припис контрольного органу і наражають здоров’я своїх покупців на небезпеку.

Сайт новин Луцька та Волині «Конкурент» намагався зв'язатися із власниками підприємства, але вони на зв'язок не виходять. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів