Поділитись:

У Володимирі-Волинському повинен бути госпітальний округ, – мер міста

Четвер, 26 січня 2017, 08:14
У Володимирі-Волинському повинен бути госпітальний округ, – мер міста

Створити шість госпітальних округів на Волині, зокрема, у Володимирі-Волинському – такої думки міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк.

У коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" він розповів, що у місті, де 40 тисяч населення, та ще 350 тисяч у Володимир-Волинському районі, має бути створений госпітальний округ.

"Є чотири міста обласного значення. Ми не повинні бути обділені, бо в нас найбільше військове з'єднання на Західній Україні. У нас розміщена 14 військова бригада, три прикордонних відділи та ракетно-зенітний полк. У нас гарний медичний заклад на 500 ліжко-місць. Ми вклали капітальні кошти та зробили чудовий пологовий будинок, де кожна породілля зараз має палату з усіма зручностями. Поруч з містом розташований державний перехід "Устилуг-Зосін", де за добу проходить вісім тисяч людей. Через саме місто проходить центральна дорога "Брест-Львів" та "Київ-Устилуг". У нас найбільша станція переливання крові. Ну як так? В області колишній керівник (нині покійний) обласної державної адміністрації Борис Клімчук ставив питання про шість госпітальних округів. І хай би було! А в Києві б подивилися – треба шість чи ні. До всього треба підходити по-державному", – сказав він.

Нагадаємо, що раніше на Волині говорили про створення трьох госпітальних округів, проте нещодавно депутати Волинської обласної ради пропонували обговорити п'ять замість трьох госпітальних округів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧОМУ ТРЬОХ ГОСПІТАЛЬНИХ ОКРУГІВ НА ВОЛИНІ ЗАМАЛО? МЕДИЧНО-ПОЛІТИЧНИЙ ПОГЛЯД

Надрукувати
мітки:
коментарів