Поділитись:

Усик та Ф'юрі домовилися про бій за звання абсолютного чемпіона

Субота, 11 березня 2023, 13:08
Усик та Ф'юрі домовилися про бій за звання абсолютного чемпіона

Команди чемпіона світу з боксу за версіями WBA (Super), WBO та IBF у суперважкій вазі українця Олександра Усика і володаря титулу WBC британця Тайсона Ф'юрі домовилися про проведення поєдинку.

Про це пише Українська правда.

Зазначається, що президент WBA Гільберто Мендоса отримав підтвердження від команд Олександра Усика і Тайсона Ф'юрі про наявність домовленості про проведення об'єднавчого бою.

Вони попросили час для роботи над контрактами, щоб закрити угоду.

Бій відбудеться 29 квітня на стадіоні «Вемблі» у Лондоні.

Організація WBA, чемпіоном якої є Усик, заявила, що дедлайн для домовленостей між українцем і британцем завершується саме в п'ятницю, 10 березня.

У відповідь на розмови обидва боксери записали короткі відео.

Тайсон Ф'юрі у своєму відео сказав: «Усик, підписуй контракт, потворний виродку». Українець у відповідь заявив, що готовий на розподіл гонорару за схемою 70 % на 30 % на користь Ф'юрі. Водночас українець висунув одну умову.

«Гей, жадібне пузо. Я приймаю твою пропозицію 70 % на 30 %, щоб битися 29 квітня на «Вемблі», – заявив він. – Але ти обіцяєш пожертвувати Україні 1 мільйон фунтів одразу після бою. І за кожен день твоєї затримки ви заплатите 1 % зі свого гаманця українцям. Домовилися?»

Для абсолютного чемпіонства в суперважкій вазі Усику бракує лише титулу WBC, яким володіє Ф'юрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів