Поділитись:

На Волині волонтери за рік сплели дві тисячі маскувальних сіток (фото)

Середа, 08 березня 2023, 18:37
На Волині волонтери за рік сплели дві тисячі маскувальних сіток (фото)

У Нововолинську волонтери сплели дві тисячі маскувальних сіток для Захисників.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Нововолинської міської ради.

«У волонтерському осередку з виготовлення маскувальних сіток людно, кипить робота. Тут готують нове велике замовлення для наших Захисників. За день-другий 15 маскувальних сіток повезуть на передову», – йдеться у повідомленні.

На Волині волонтери за рік сплели дві тисячі маскувальних сіток (фото) На Волині волонтери за рік сплели дві тисячі маскувальних сіток (фото) На Волині волонтери за рік сплели дві тисячі маскувальних сіток (фото) 

Вже рік координують роботу осередку Наталія Волохата, Анна Воскобойнік та Ірина Власюк. Волонтерки розповіли, що за цей час вдалося сплести близько 2 тисяч маскувальних сіток та сотню кікімор.

«Це результат щоденної клопіткої праці людей доброї волі, які знаходять час, щоб і в тилу наближати Перемогу», – кажуть у громаді.

На Волині волонтери за рік сплели дві тисячі маскувальних сіток (фото) 

Серед добровольців для яких плетіння маскувальних сіток та кікімор стало щоденною працею – Віктор Шустваль, Леонід Іващенко, Сергій Старостін, Віра Замлинна, Надія Войтович, Ольга Клюкіна.

На Волині волонтери за рік сплели дві тисячі маскувальних сіток (фото) На Волині волонтери за рік сплели дві тисячі маскувальних сіток (фото) 

У громаді наголосили, якщо маєте вільний час і хочете допомогти чи готові поділитися тканиною зелено-коричневих кольорів, можна зіертатися за телефонами: 097-172-36-37 – Ганна; 096-877-21-08 – Ірина; 067-804-21-12 – Наталія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
12:01
20 квітня 2024
09:09