Поділитись:

У Луцькому районі чоловіка вивезли в лісосмугу та прив'язали до дерева (відео)

Неділя, 05 березня 2023, 16:17
У Луцькому районі чоловіка вивезли в лісосмугу та прив'язали до дерева (відео)

фото ілюстративне

У Луцькому районі двоє чоловіків вивезли свого знайомого в лісосмугу та прив'язали до дерева.

Про це йдеться у вироку  Луцького міськрайонного суду.

Відомо, що 20 грудня 2022 року близько 17:00 двоє чоловіків, за попередньою змовою, приїхали на гужовому возі до свиноферми, де в той час перебував потерпілий. Двоє чоловіків посадили його на віз та повезли в сторону лісосмуги неподалік с. Кошів. Луцького району. Один утримував за ноги, а інший - за комір куртки

Чоловіка скинули з воза в сніг та наказали підійти до дерева і стати до нього спиною. Після цього за допомогою автомобільної стропи обв`язали ноги, тулуб та руки. Там вони його і залишили, а самі направились в сторону села Кошів Луцького району.

Таким чином, обвинувачені своїми умисними діями вчинили кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 146 КК України.

Під час підготовчого судового засідання надали угоду про примирення, де кожен беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення. Чоловіки щиро розкаялися у вчиненому, вибачилися перед потерпілим.

Суд затвердив угоду про примирення від 28 лютого 2023 року. Чоловіків визнали винуватими у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 КК України і призначили покарання, у виді обмеження волі строком 1 рік, кожному зокрема.

На підставі ст. 75, 76 КК України звільнили правопорушників  від відбування покарання у виді обмеження волі з випробуванням, якщо вони, протягом іспитового строку, тривалістю один рік, не вчинять нового кримінального правопорушення і виконають покладені на них обов`язки, а саме: повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання; періодично з`являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 квітня 2024
08 квітня 2024
28 березня 2024
21 березня 2024
07 березня 2024
09 лютого 2024
02 лютого 2024
27 січня 2024