Поділитись:

У Луцьку за декілька днів зловили чотирьох п'яних водіїв (фото)

Неділя, 05 березня 2023, 14:16

У Луцьку впродовж останніх днів виявили чотирьох водіїв, які керували транспортом у нетверезому стані.

Про це у неділю, 5 березня, повідомили на фейсбук-сторінці Патрульної поліції Волинської області.

Патрулюючи на проспекті Волі поліцейські помітили автомобіль Haval. Водій транспорту, здійснюючи поворот, виїхав на смугу зустрічного руху. Інспектори зупинили транспортний засіб та під час спілкування з керманичем виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Прилад Drager показав 1,57 проміле, однак громадянин з таким показником не погодився та захотів пройти огляд у медичному закладі. Лікар-нарколог теж дав висновок, що чоловік був нетверезий.

 

Під час вимірювання швидкісного режиму на вулиці Львівський патрульні зупинили автомобіль Dasia, водій якого порушив правила дорожнього руху. Ряд ознак вказували на те, що керманич перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Це підтвердив і алкотестер, результат на якому становив 2,57 проміле.

 

Ще одного нетверезого водія на автомобілі ВАЗ поліцейські зупинили під час дії комендантської години на вулиці Богдана Хмельницького. Результат тесту на приладі Drager становив 1,43 проміле. Під час перевірки документів з'ясували, що водійське посвідчення керманича має ознаки підробки, тож місце події інспектори викликали СОГ.

 

Також під час комендантської години патрульні виявили водія у стані сп'яніння на бульварі Дружби Народів. Керманич BMW проходити тест на місці події категорично відмовився та захотів зробити це в медичному закладі. Лікар підтвердив результат – 1,49 проміле. 

 

Наголосили, що на усіх громадян, які керували в нетверезому стані, склали протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп'яніння) КУпАП, а також інші адмінматеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів