Головне в Луцьку: ТОП новин суботи, 4 березня

Субота, 04 березня 2023, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 4 березня.

Про милих котиків і песиків із луцької «Ласки»

 

Якщо саме зараз вам самотньо, і здається, що ніхто у світі вас не любить, подивіться на ці фото із луцького КП «Ласка». Тут точно знайдеться одна волохата істота, якій ви дуже потрібні. А якщо вам не самотньо, все одно подивіться. Котики і песики цього підприємства дуже потребують уваги і підтримки. Частина із них народилася і виросла на вулиці. Частину сюди принесли люди, які покинули своїх улюбленців. 

Про те, що викладачам платять по 10 тисяч, а ректорату – уп'ятеро більше

 

Щоб зекономити, на період цьогорічних зимових канікул у Волинському національному університеті викладачів перевели на 2/3 оплати праці, натомість ректор вишу Анатолій Цьось у 2022 році в середньому отримував 58 тисяч гривень щомісяця.  

Про те, що підрозділ тероборони Волині воює на сході та бійцям потрібні дрони

 

Один із окремих підрозділів Волинської бригади тероборони розпочав виконання бойових завдань на сході України – на одній із найгарячіших ділянок фронту. Аби допомогти захисникам, волонтери оголосили збір коштів на розвідувальні дрони MAVIC 3 для них.

Про те, що на Волині судитимуть шахраїв, які видурювали гроші, перебуваючи за ґратами

 

На Волині судитимуть шахраїв, які ошукували громадян з усієї країни в інтернеті, пропонуючи послуги з передплатою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: