Поділитись:

За рік повномасштабної війни Україна втратила понад три мільйони робочих місць

Субота, 04 березня 2023, 06:21
За рік повномасштабної війни Україна втратила понад три мільйони робочих місць

За рік повномасштабного вторгнення росії Україна втратила понад 3 мільйони робочих місць. Для покращення ситуації у цьому напрямку уряд вже запровадив програму єРобота.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, – передає Укрінформ.

«Економічне відновлення – це те, що ми зобов’язані робити. Понад три мільйони робочих місць втрачено українцями за рік повномасштабної війни. Тому ми розпочали програму єРобота», – наголосив очільник українського уряду.

Шмигаль додав, що Кабмін продовжить роботу програми, яка передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання. Адже вона продемонструвала перші хороші результати.

Довідково:
Урядовий проєкт єРобота, який включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності. Перша хвиля подачі заяв на отримання мікрогрантів для започаткування чи розвитку свого бізнесу стартувала цього року 1 лютого 2023 року.
Проєкт включає 6 грантових програм: мікрогранти для створення власного бізнесу; гранти для розвитку переробного підприємства; державне фінансування закладки саду; кошти для розвитку тепличного господарства; грант на реалізацію стартапу; кошти на навчання ІТ-спеціальностям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів