Іво Бобул каже, що його сторінку в Instagram зламали

Четвер, 02 березня 2023, 19:44

Український артист Іво Бобул заявив, що його сторінку в соцмережі Instagram зламали.

Про це пише ТСН.

Раніше в сторіз акаунта виконавця з'явився допис, у якому він нібито перепрошує за свої слова, сказані в інтерв'ю журналістці Еммі Антонюк.

В коментарі концертна директорка Бобула Ірина підтвердила, що дійсно на офіційній сторінці артиста в Instagram в сторіз з'явився цей допис. Втім, Ірина наголосила, що ані музикант, ані його команда його у сторіз не розміщувала.

Вона також додала, що Іво Бобул у жодному разі не робив би відповідний допис з вибаченнями в Instagram, адже його провини немає. У скандальному інтерв'ю Еммі Антонюк музикант поділився виключно своєю думкою.

«Цієї інформації бути не могло, бо провини жодної його немає. Він просто висловив свою думку і все. Іво Васильович каже те, що він вважає за потрібне, і те, що відповідає його поглядам», – додала концертна директорка.

За словами представниці Бобула, його сторінку хтось зламав. Команда музиканта планує звернутися до спеціалістів, аби дізнатися, чиїх це рук справа.

 

«Звернемося до людини, яка розбирається у цій справі, щоб знайти людей, які мали доступ до цієї сторінки. Ми поки не знаємо, хто це міг зробити, ми дізнаємося. Я бачила ту інформацію, яку ви брали до уваги (допис зі словами вибачення в Instagram-stories – прим. ред.). Ми нічого не маємо проти, ми всі люди. Я вже побачила, що спиралися (на допис в Instagram-stories – прим. ред.) перш ніж це публікувати. Ми дізнаємося, хто це міг зробити. Але стовідсотково - цього не робили ані я, ані Іво Васильович», – прокоментувала концертна директорка виконавця.

Нагадаємо: інтерв'ю культового співака Іво Бобула відомій журналістці та блогерці Еммі Антонюк підірвало мережу. Розмова про українську музику, витоки нової популярності Бобула, а також про особисте зайшла в несподіване русло, і вже після кількох запитань співак вголос розмірковує про те, якими меркантильними стали жінки. І впевнено заявляє, що «хороші дівчата сидять вдома». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: