Поділитись:

У Луцьку переселенка з Харкова відкрила дитячу медіашколу

Середа, 01 березня 2023, 13:30
У Луцьку переселенка з Харкова відкрила дитячу медіашколу

Ганна Карамишева-Борисенко отримала грант в ході державної програми «єРобота» та відкрила в Луцьку дитячу медіашколу «COOL Media School», де навчатиме дітей блогерства, акторської майстерності, журналістики та інших сфер діяльності. 

Про це у середу, 1 березня, повідомив у телеграмі очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Ганна Карамишева-Борисенко разом з дитиною переїхала з Харкова до Луцька у травні минулого року. Вона розпочала шукати роботу й зареєструвалася на обліку в Луцькому міському центрі зайнятості. Жінка в Харкові працювала в медіашколі для діток, тож сподівалася знайти щось схоже, однак безрезультатно.

«Дізнавшись про держану програму «єРобота», пані Ганна відразу подала заявку на грант, аби відкрити власну справу. Вона отримала схвальну відповідь та відкрила в Луцьку дитячу медіашколу «COOL Media School», – йдеться у повідомленні.

Там діти від 5 до 15 років можуть отримати знання з таких предметів, як медіамаркетинг та журналістика, акторська майстерність та імпровізація, сторітелінг та ораторська майстерність, режисура та монтаж, сценічна мова та рух, блогерство та публічний виступ.

Нагадаємо, що на порталі «Дія» триває прийом заявок на отримання гранту в рамках «єРоботи», щоб започаткувати або розширити свою справу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів