Поділитись:

«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 01 березня 2023, 10:56
«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)

Морозний ранок у Луцьку знаменував прихід весняної пори року. Хоч зеленої травички та листя на деревах ще немає, проте парк уже готовий змінювати свої барви.

Зеленими у цьому затишному місці були тільки хвойні, але невдовзі до них приєднаються й інші насадження. Тоді парк замайорить новими барвами. Плетені скульптури не відчуватимуть себе такими самотніми. Люди, які щоранку обирають парк для занять спортом, зможуть оцінити усю незбагненну красу цієї місцини.

Вже зовсім скоро маленькі вулички заполонить дитячий сміх та юнацьке завзяття. Перехожих побільшає, як і листя на деревах. У парку вже можна помітити жовто-сині стяги та українську символіку, яка чекає на нашу перемогу.

Тільки одинока «Бригантина» стоїть незворушно та чекає змін. Складає їй компанію непохитна Леся Українка і химерні скульптури Миколи Голованя. 

Сподіваємось, наступного року весняні алеї луцького парку наповняться сміхом та радістю і ми зможемо насолодитися не тільки красою весни, а й нашою з вами перемогою.

Яким сьогодні нас зустрів парк імені Лесі Українки, дивіться на фото.
«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото)«А за вікном майже весна»: як луцький парк її зустрів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів