Поділитись:

Фотосесія на потрощеному авто: що кажуть очевидці про ДТП на Соборності у Луцьку (відео)

П'ятниця, 24 лютого 2023, 19:48
Фотосесія на потрощеному авто: що кажуть очевидці про ДТП на Соборності у Луцьку (відео)

На місці аварії у Луцьку, де автомобіль BMW на швидкості зіткнувся з Mercedes, на дорозі досі залишилися сліди від шин та кілька уламків від розбитих автівок.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Ввечері 23 лютого у Луцьку на проспекті Соборності трапилася ДТП за участю трьох іномарок.

Як розповіли у патрульній поліції, легковик BMW зіткнувся з Mercedes, що їхав в попутному напрямку правою смугою та здійснював перестроювання. Уламок однієї з автівок влетів у лобове скло ще одного припаркованого автомобіля.

«Патрульні встановили, що водій BMW не врахував дорожню обстановку та не зменшив швидкість під час виникнення перешкоди, а керманич Mercedes був неуважний, не відреагував на зміну дорожньої обстановки та під час перестроювання не надав дорогу транспортному засобу, який рухався в попутному напрямку», – розповіла спеціалістка пресслужби управління патрульної поліції у Волинській області Ольга Коваленко.

На відео, які зняли очевидці на місці ДТП, видно, що автівки були сильно потрощені, а BMW взагалі перевернулася на дах. Люди, які у той момент працювали неподалік, кажуть, що почули дуже гучний звук, подібний до вибуху.

На відео, які надіслали очевидці телеканалу «Конкурент TV», бачимо, що на місці ДТП зібралося чимало людей. Знайшлися й ті, хто виліз на розбитий автомобіль BMW та влаштував на ньому фотосесію. Чи був це водій, який був за кермом, чи хтось із його друзів – не відомо.

На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав. На обох водіїв патрульні склали протоколи про порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів