Поділитись:

Водій загинув: у Луцькому районі легковик протаранив фуру (фото, відео)

П'ятниця, 24 лютого 2023, 12:11
Водій загинув: у Луцькому районі легковик протаранив фуру (фото, відео)

У Луцькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки і легковика, внаслідок якої загинув 32-річний житель району.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у четвер, 23 лютого, близько 19:00, поблизу села Чаруків Луцького району. Водій Skoda, ймовірно, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажним автомобілем DAF.

Від отриманих травм керманич легковика, 32-річний житель с. Вільхівка, загинув. Його тіло з понівеченого авто вилучили співробітники аварійно-рятувальної частини Луцька. 

Водій вантажівки, 44-річний мешканець Чернівецької області, не травмувався. Правоохоронці зазначили, що він був тверезим.       

На місці аварії працювали слідчі Головного управління Національної поліції в області. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть. 

В рамках досудового розслідування будуть з’ясовані усі обставини ДТП.

Водій загинув: у Луцькому районі легковик протаранив фуру (фото, відео)Водій загинув: у Луцькому районі легковик протаранив фуру (фото, відео)Водій загинув: у Луцькому районі легковик протаранив фуру (фото, відео)Водій загинув: у Луцькому районі легковик протаранив фуру (фото, відео)Водій загинув: у Луцькому районі легковик протаранив фуру (фото, відео)Водій загинув: у Луцькому районі легковик протаранив фуру (фото, відео)Водій загинув: у Луцькому районі легковик протаранив фуру (фото, відео)Водій загинув: у Луцькому районі легковик протаранив фуру (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів