Поділитись:

Сімейний бізнес у Луцьку просить допомогти військовим (фото)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 22 лютого 2023, 15:07
Сімейний бізнес у Луцьку просить допомогти військовим (фото)

Після повномасштабного вторгнення РФ українці згуртувалися, аби здобути перемогу над ворогом. Кожен намагається пришвидшити день закінчення війни.

Лучани не стали винятком. Ми вже друкували багато історій про те, як жителі міста та області намагаються допомагати. Хтось віддає частину зароблених коштів на благодійність, а хтось – організовує збори. 

Тетяна Орлова почала допомагати військовим з початку вторгнення. У жінки – свій маленький бізнес або, як вона каже, «майстерня справжньої їжі». Спочатку передавала військовим їжу та відправляла харчі у «гарячі» точки. Зараз пані Орлова організовує збори коштів та допомагає фінансово.

Сімейний бізнес у Луцьку просить допомогти військовим (фото) 
 
Журналісти сайту новин Луцька «Конкурент» поспілкувалися з волонтеркою та дізналися, як жінка допомагає Україні зараз.

Пані Тетяна уже встигла зібрати кошти на автівку для воїнів, що були на Харківському напрямку. Бійці тоді користувалися старенькою «волгою», яку купили власним коштом. Проте з часом вона вже не могла виконувати свої функції, і потрібно було нове авто. Військовослужбовці звернулися до жінки по допомогу.

«Дуже хороший знайомий просив зібрати на автівку, то ми допомагали. У них була своя, але її обстріляли, й не було чим їздити на завдання. Згодом він почав звертатися частіше», – каже волонтерка.

Сімейний бізнес у Луцьку просить допомогти військовим (фото) 

Наступного разу жінка допомагала купити оптичний прилад. Тоді їй вдалося накопичити 6 300 гривень. Збір закрили за два тижні, адже допомога була терміновою.

«Збирали йому на оптичний прилад. Для мене тоді зібрати 6300 гривень було неабияким досягненням. Виклали в інстаграмі пост, і десь за два тижні зібрали необхідну суму. Тоді усі допомагали», – розповідає Тетяна.

Сімейний бізнес у Луцьку просить допомогти військовим (фото) 

Зараз пані Орлова збирає гроші на човни для наших військових. Для якої саме справи вони потрібні – таємниця. Проте з упевненістю можна сказати, що це наблизить нашу перемогу. Сума, щоправда, чималенька – 60 000 гривень. Тому необхідна допомога усіх охочих та небайдужих.

Аби людям було цікавіше відправляти донати, жінка організувала благодійну лотерею. За пожертвування у 100 гривень ви можете взяти у ній участь. Призами будуть смаколики власного виробництва, а переможців буде четверо.

«Зараз він звернувся з проханням зібрати на човен. Його уже знайшли і зробили гарну знижку, але грошей не вистачає. Частину коштів (50 000 гривень) він сам покрив, але потрібно зібрати ще 60 000 гривень. Поки ми зібрали трохи більш як п'ять тисяч. Виникла ідея зробити лотерею, аби людям був хоч якийсь стимул скидати гроші», – зізнається вона. 

Збір триває до 27 лютого включно, а переказати кошти ви можете за посиланням або реквізитами:

  • 5375411200148993 – «Банка» у Монобанк
  • 4149439314947643 – картка «Приватбанку»

Будь-яка сума – важливе вкладення у нашу перемогу. Навіть 1 гривня може врятувати чиєсь життя.

До слова, усі звіти про збори коштів є на сторінці Тетяни в інстаграмі, у закріплених публікаціях.

Нагадаємо: ще влітку маленька лучанка Маша Орлова продавала черешні, щоб зібрати грошей і підтримати захисників України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів