Поділитись:

На Волині за добу сталися чотири пожежі (фото)

Понеділок, 20 лютого 2023, 11:19
На Волині за добу сталися чотири пожежі (фото)

Протягом доби волинські рятувальники ліквідували чотири пожежі, що трапилися у Володимирі, Луцьку й Луцькому районі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У неділю, 19 лютого, о 7:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку на вул. Мазепи у Володимирі. Пожежу, що виникла на кухні житлового будинку, ліквідували о 7:51 бійці 7-ї ДПРЧ м. Володимира. Причина пожежі встановлюється.

О 12:00 рятувальники 22-ї ДПРЧ м. Берестечка та працівники місцевої пожежної команди смт Мар'янівка ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку у селі Мерва Луцького району. Причина пожежі встановлюється.

О 12:55 рятувальники 1-ї ДПРЧ ліквідували пожежу в цегляній господарській будівлі на вулиці Балківській у Луцьку. Ймовірно, до пожежі призвело порушення правил монтажу димаря пічного опалення. 

Увечері того ж дня рятувальники 9-ї ДПРЧ м. Горохова та працівники місцевої пожежної охорони сіл Сенкевичівка і Чаруків ліквідували пожежу в дерев'яній хаті-пустці у селі Губин-1 Луцького району. Причина пожежі встановлюється.

На Волині за добу сталися чотири пожежі (фото)На Волині за добу сталися чотири пожежі (фото)На Волині за добу сталися чотири пожежі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів